iPhone 8 kommer under 2017?

I år, 2017 är det 10 år sedan Apple introducerade enheten som skulle vända upp och ner på mobilmarknaden, nämligen iPhone. Såhär såg det ut 2007: https://www.youtube.com/watch?v=x7qPAY9JqE4

 

Så 2017 är året iPhone fyller jämt, och trotts Apples tidigare uppgraderingar med ”s” på slutet, som i 4 -> 4s, 5 ->5s och så vidare, säger vissa källor att vi inte kommer få se en iPhone 7s, utan direkt en iPhone 8! Och det är inte helt otänkbart. Vanligtvis har två modeller sett likadana ut, med vissa små förändringar: 3g och 3gs hade samma design,  4 och 4s såg lika ut, 5 och 5s skiljde det inget på. MEN. iPhone 6, 6s och 7 ser mer eller mindre likadana ut. Här har alltså Apple kört på med samma design ytterligare ett år. Betyder det att det jobba ett extra år med en helt annan design? Eller har Apple blivit lata? Antagligen är det alternativ nr 1. Det kan ju vara så att mobilen fortfarande kommer heta 7s, men får ett heeeeelt annat utseende.

 

Av det man kan läsa idag, så testar Apple upp emot 10 olika designer på telefoner per idag, och så här ca 6 månader tills nästa iPhone event, så kommer rykten så smått att börja dyka upp. Ta Samsungs senaste lur, Galaxy s8, som ett exempel. Så här två dagar innan den officiella presentationen så finns alla specar där ute samt mycket högupplösta bilder på hur telefonen kommer se ut.

 

Så alla som är hungriga efter lite iPhone 8 rykten kan dra en snabb googling, och du kommer få mängder med intressanta artiklar att läsa.

Dessutom, här i dagarna släppte Apple en mindre uppdatering av iPad, samt hade inget vår event, tyder det på att de kommer lägga extra krut på höstens event med iPhone? Och med tanke på den lilla uppdateringen av iPad, jobbar alla dessa människor med iPhone istället? Det blir hur som helst 6 spännande månader framöver, speciellt på onsdag den 29:e när Samsung visar upp S8, hur ska Apple svara på det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *