Blir Galaxy S10E syskon nummer tre?

Idag när nya mobiltelefoner gör entre är det vanligt att det inte bara är en telefon som släpps utan mobiltillverkare brukar släppa olika varianter av samma mobilmodell för att så många som möjligt skulle kunna köpa den. Så är det även med årets hittills största mobilnyhet, nämligen Samsung Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 kommer att släppas i en standardversion, en plusversion och en lite-version. Plusversionen är den dyraste och mest exklusiva varianten och Lite modellen är den lite billigare varianten. På så sätt kan man ta del av nya Samsung Galaxy S10 även med en lite tunnare plånbok.

Man vet inte exakt hur någon av Samsung Galaxy S10-mobilerna kommer att fungera eller se ut, men ryktena stormar ordentligt på internet. Det är dock klart att S10 ska visas upp i slutet av februari i San Francisco. Men tills dess får vi hålla oss till spekulationer.

Är detta Galaxy S10E?

S10E

S10E är alltså den billigaste varianten av S10 och förväntas vara något mindre än de andra. Den förväntas ha en något mindre display, 5,8 tum istället för 6,1 och lite sämre prestanda på batteriet. Man kanske brukar förvänta sig att en budgetversion ska vara mycket sämre än de andra varianterna men så behöver inte vara fallet. Det kan helt enkelt vara så att man inte behöver alla de extra funktioner och teknikaliteter som de andra varianterna tillhandahåller. På så sätt betalar man endast för det man behöver, men man får fortfarande en helt ny och bra mobiltelefon. Ryktena säger bland annat att även Lite kommer att få den senaste processorn från Qualcomm i likhet med de andra varianterna.

Den senaste processorn heter Snapdragon 855 och är Qualcomms senaste flaggskepp inom processorer. Bland annat ska den vara 45% mer kraftfull än dess föregångare och ha högre WiFi-hastighet. Man går alltså inte miste om processorn bara för att man anskaffar den billigare varianten. Många föredrar också Lite-versionen eftersom den är lite mindre och därmed lättare att till exempel förvara i fickan.

Baksidan av Galaxy S10E?

Ingen vet dock än exakt hur Samsung Galaxy S10E kommer att se ut eller ha för egenskaper så än så länge bygger ryktena på mer eller mindre kvalificerade gissningar. Säkra kan vi inte vara förrän mobilerna visas upp den 20 februari i år. Tills dess får vi helt enkelt hålla oss till ryktena. Men vi kan vara ganska säkra på att Samsung kommer att leverera även denna gång.

Kommer just du skaffa en Galaxy S10E? Du kan nu köpa ett Samsung Galaxy S10E skal
eller ett Samsung Galaxy S10E fodral

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *