Vad vet vi om Samsung Galaxy S10?

Att ha en mobil idag är mer än att bara ha en möjlighet att ringa och bli uppringd. En så kallad smartphone är en självklar del av människors liv och utan en så klarar man sig helt enkelt inte lika bra i samhället som det ser ut idag. Att ha en smartphone innebär att man har full tillgång till internet, gps, telefoni, Youtube, kamera och så vidare dygnet runt, dessutom utvecklas de hela tiden. Eftersom mobiltelefoner idag är en så pass viktig del av våra liv så ligger det också i det allmännas intresse att hålla sig uppdaterad med utvecklingen.

Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy S10 Plus
Är detta nya S10 brevid S10 Plus?

Samsung Galaxy S10 är det nya stjärnskottet på mobilhimlen. Dess föregångare Samsung Galaxy S8 och S9 räknas som två av de bästa mobilerna i världen. S10 finns det dock lite extra förväntningar på eftersom det utgör ett slags jubileum, nummer 10. Galaxy S 10 förväntas göra premiär den tjugonde februari i San Fransisco så än så länge finns det mest spekulationer om den. Även om den gör premiär den tjugonde februari så kommer det dock troligtvis att dröja ett par veckor innan den går att köpa.

Vad kommer den att kosta?
Mobiltelefoner ökar i pris i allmänhet och det är inte ovanligt att man får betala upp emot 10 000 kronor för en ny mobiltelefon. Det verkar inte vara någon större skillnad när det kommer till Galaxy S10 utan allt pekar på att priset kommer vara ungefär i klass med Apples Iphone X. Det kommer antagligen att dröja ett tag innan värdet sjunker.

Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy S10 Plus baksida
Är detta baksidan på respektive telefon?

Hur stor är den?
Enligt källor på internet så kommer S10 att vara ca 15 cm hög och 7,1 cm bred. Tjockleken verkar landa på ungefär 7,8 mm vilket är mycket tunnare än föregångaren. Skärmen ska vara ungefär 6,1 tum stor och ha runda skärmkanter.

Vad är nytt?
Förutom designen så är även prestandan såklart bättre än någonsin. Förutom 6 GB ram-minne så har den även en 9 Ocore processor samt flera kameror som kan användas till olika situationer. Det ska även finnas en helt ny typ av fingeravtrycksavläsare som ska vara mycket säkrare och ultraljudsbaserad. Standardversionen ska dock endast vara utrustad med en optisk version. Kameran är också utrustad med artificiell intelligens som anpassar fotot så att det blir så bra som möjligt. Den ska också meddela om en bild blev dålig och då uppmuntra till att ta en ny bild innan tillfället är förbi.

När du väl fått hem din nya Galaxy S10, eller redan samma dag som du beställer den kan du här köpa Samsung Galaxy S10 skal och Samsung Galaxy S10 fodral

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *