Samsung Galaxy S10 Plus är nu påväg!

Samsung är en av de stora mobiljättarna, och den tjugonde februari kommer det som många av oss väntat på: Nämligen att Samsung Galaxy S10 visas upp i San Francisco. Nu för tiden har det dock blivit standard att en ny telefon släpps i flera olika varianter, så är också fallet med Samsung Galaxy S10. Förutom standardmodellen så kommer också en billigare Lite-modell samt en dyrare och mer exklusiv plusmodell.

S10 Plus

Plusmodeller är inget nytt fenomen utan även något som konkurrenten Apple ägnar sig åt. Den tidigare stora nyheten från Samsung, Galaxy S9 släpptes även den i plusformat. Men vad är då egentligen speciellt med Galaxy S10 Plus?

Samsung Galaxy S10 och Samsung Galaxy S10 Plus
Är detta Samsung Galaxy S10 Plus till höger?

Egentligen är det ingen som vet särskilt mycket alls om de nya Galaxy S-modellerna utan fram tills att den visas upp i slutet av februari så får vi nöja oss med skvaller och rykten. Det sägs att den nya plusmodellen kommer att skilja sig en hel del från S9 Plus. Bland annat ska den ha en helt ny design och nya funktioner. Enligt andra rykten ska den även ha en baksida i keramik istället för glas vilket gör att den håller bättre samt är mer resistent mot repor och skrapmärken.

Annan obekräftad information säger att skärmen kommer att ha en upplösning på hela 1440 x 3040 pixlar samt vara 6,4 tum stor. Det har också talats om att det ska finnas väldigt många kameror, allt ifrån tre kameror ända upp till sex stycken. Hur det än blir så verkar det som att det kommer att finnas fler kameror än på de flesta andra mobiltelefoner. Vad man ska använda alla till är något oklart men troligen kommer de olika kamerorna att ha olika egenskaper som gör att man så gott som alltid kan ta en helt perfekt bild, oavsett var man befinner sig.

Lite dyrare

Plusmodellen är till för prylnörden och de som vill unna sig det allra bästa. Det innebär bland annat att den kommer att vara lite dyrare än de andra varianterna, men också att den kommer att vara utrustad med mer exklusiv teknik samt vara något större än de andra. Vi kan vänta oss att lagringsutrymmet är större på plusmodellen än på de övriga samt att batteriet är mer effektivt. Vad gäller processorn så verkar det dock som att den inte kommer att skilja sig särskilt mycket telefonerna emellan. Den tjugonde februari har vi dock svaret.

Du ska ju såklart skydda din nya Galaxy S10 Plus från första stund, så köp redan idag ett Samsung Galaxy S10 Plus skal
eller ett Samsung Galaxy S10 Plus fodral

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *