Alla väntar på Iphone 8

De flesta känner till att Apples nya supermodell Iphone 8 är på gång. Enligt anonyma uppgiftslämnare kan Iphone 8 komma att lanseras på ett event någon gång i början av september, men än så länge har inget varken bekräftats eller dementerats. Världen väntar med spänning på nya Iphone 8 och det spekuleras kring både release, design, modellnamn, diverse finesser och förbättringar av olika slag.

 

iPhone 8-iphone7s-iphone7splus
Är mobilen i mitten iPhone 8?

Apples 10 – års jubileum är nära förestående och Iphone 8 tros bli en betydligt större uppgradering än tidigare. Det spekuleras vilt kring både namn och utföranden. Man tror bland annat att Iphone 8 kan komma att kallas Iphone Edition men ingen vet med säkerhet. Det man tror sig veta är att nya Iphone 8 kommer att vara mer vattentålig och bland annat klara att ligga under vatten i över trettio minuter.

Just nu arbetar Apple febrilt med förbättringar och prototyper av Iphone 8 som tros handla om ansiktsigenkänning och trådlös laddning. Än så länge verkar förbättringarna av Iphone 8 inte fördröja lanseringen men det kan hända att de förväntansfulla kunderna får vänta längre på Iphone 8 än de tror. Å andra sidan spekuleras det kring fördröjningar och uppgraderingar inför varje lansering och allt som ökar intresset för Iphone 8 skapar fler försäljningsmöjligheter. Det mesta tyder på att tillgången på Iphone 8 blir begränsad i början för att sedan dra igång ordentligt.
När det gäller priset ryktas det att Iphone 8 blir relativt dyr med en prislapp på runt 1000 amerikanska dollar. En del tror att Iphone 8 kan komma att bli ännu dyrare på grund av att Apple ska kunna skaffa sig mer tid att få fram tillräcklig volym inför lanseringen av Iphone 8. Andra menar att det blir billigare.

Det har redan läckt både bilder och filmklipp på Iphone 8 och det börjar bli svårt för Apple att hemlighålla hur modellen troligen kommer att se ut. Företaget tjänar dock på all uppmärksamhet så frågan kring vad som egentligen är läckt eller släppt kring Iphone 8 får lämnas obesvarad. Iphone 8 ryktas bland annat få en helt ny kopparfärg, face ID och smarta högtalare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *