Snart kommer Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9
Är detta Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9 Plus?

Det har varit väldigt mycket rykten under det gångna året i mobiltelefonvärlden. Alltifrån Note 8, till Pixel 2 och iPhones X-modell. Under 2018 släpps dock Samsungs Galaxy S9 och det är väldigt många som är väldigt nyfikna på vad denna telefon har att erbjuda. Som vi vet så sker det väldigt mycket på mobilmarknaden nu och varje modell har nya gadgets och specifika egenskaper som skiljer sig från de andra på ont och gott.
S8-serien är som de intresserade vet en dundersuccé i mobilvärlden så förhoppningarna är stora på årets S9-modell. Ingen vet riktigt hur den kommer att vara men det finns många rykten som florerar. I den här artikeln tänkte jag ta upp några sådana rykten.

Vi vet att Samsung brukar släppa sina Galaxy S-mobiler någon gång mellan Februari och April. Ryktena säger dock att S9 kommer att släppas relativt tidigt och om ryktena är sanna så kommer mobilen finnas i handeln under Mars-månad. Mobile World Congress anordnas nämligen i slutet av Februari och det vore dumt av Samsung att missa detta tillfälle för att presentera sin nya Galaxy S9. Vad som mer talar för att den borde släppas i Mars är att S8 släpptes i Mars-månad. Men det återstår att se om Samsung vill upprepa historien. Kanske väljer de istället att chocka.
Det är inte helt säkert att Samsung liksom tidigare kommer att släppa S9 i två olika storlekar. Det sägs även att S9 kommer att vara tunnare än de tidigare modellerna och att skärmen kommer ha högre upplösning än någonsin tidigare.

Många är också oroliga över huruvida det kommer att finnas ett uttag för hörlurar på Samsungs telefon. Vi har sett att iPhone har övergett uttaget och att man istället behöver använda sig av en adapter. Ryktena säger dock att Samsung inte kommer att gå samma väg som iPhone i detta avseende vilket många konsumenter är väldigt glada över.
Ett rykte som är lite av en besvikelse är dock att S9 endast kommer att ha 4 GB RAM minne som komplement till sin utmärkta processor. Det finns dock också rykten om att det ska vara 6 GB RAM.

Om man får tro ryktena kring kameran så kommer detta dock inte att vara en besvikelse. Det sägs nämligen att Samsung under 2018 äntligen kommer att använda sig av en dubbel kamera och att kameran ska klara av att ta selfies med 12 megapixlar och att det är möjligt att ta upp till 1000 bilder per sekund. Det florerar också rykten om att det ska vara möjligt att identfiera användaren men hjälp av en ansiktsavläsare. Det sägs även att S9 som standard kommer att ha en inbyggd 3D-kamera.

Rykten kan trots allt vara sanna eller osanna. Men förhoppningsvis är åtminstone de positiva ryktena sanna! Samsung Galaxy S9 och Samsung Galaxy S9 Plus presenteras under MWC 2018 den 25 februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *