Samsung Gear Icon X – sladdlösa hörlurar

Samsungs nya Gear icon X sladdlösa hörlurar är utvecklade för att användas på språng. Hörlurarna finns i tre olika storlekar och designen garanterar att pluggen hålls på plats i örat.
Gear icon X är perfekt för dig som gillar att hålla dig i rörelse. Hörlurarna förutsätter inte att du har telefonen med dig, utan fungerar som en fitness tracker som synkroniseras med din telefon efter träningen. Med hjälp av Gear icon X kan du mäta din hastighet, distans, längden på träningen, puls och antal brända kalorier.

 

samsung gear icon x

 

Följ med din utveckling med hjälp av S Health
Ladda ned S Health applikationen och gör träningen mera personlig. Hörlurarna synkar du enkelt med S Health applikationen i din telefon efter att träningspasset är slut. Appen finns tillgänglig på 15 olika språk.

Anpassa som du själv vill
Gear icon X gör det möjligt att anpassa hörlurarnas funktioner. Till exempel finns ett läge som gör att du hör omgivningens ljud utan att missa favoritlåten i lurarna då du motionerar. Samsung Gear icon X är de minsta hörlurarna på marknaden men har ett fantastiskt minne. Du kan lagra upp till 1000 låtar eller 4GB i hörlurarna. Dessutom medföljer ett snyggt fodral som även fungerar som laddare då du inte använder dina hörlurar.

Fem kommandon styr lurarna
Du kan själv styra vilka låtar lurarna spelar upp genom att trycka med pekfingret på lurarnas baksida. Totalt är hörlurarna programmerade med fem olika kortkommandon som gör att du kan neka inkommande samtal, justera volymen eller navigera fram och tillbaka på din spellista.
Samsung Gear IconX är kompatibla med alla Android 4.4 KitKat och högre, och som har ett minne på minst 1.5GB RAM.
För den som har en Galaxy är det lätt att flytta musik till hörlurarna direkt via telefonen eller via datorns USB. Till andra smarttelefoner flyttas data till hörlurarna via USB.
Gear icon X sladdlösa hörlurar finns i svart, vitt och blått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *