Samsung Galaxy S8 och Samsung Galaxy S8 Plus kommer i april 2017!

Enligt en Koreansk tidning ska Galaxy S8 släppas för bokning den 11 april, och kunna köpas 10 dagar senare, alltså den 21 april. Men, detta är bara ett rykte, då den officiella presentationen äger rum den 29 mars i New York. Vi får hoppas att datumen stämmer, vilket gör att telefonen kommer till Sverige inom en dryg månad! Och får de som skulle köpa Note 7, eller har köpte en Note 7, är detta mycket efterlängtat. Så vidare inte dessa kunder gått vidare till andra tillverkare efter Samsungs fiasko.

 

Men vad vet vi om S8 idag? Det dyker upp bilder och filmer mer eller mindre dagligen nu, så utsidan känner nog de flesta till.  Har du inte sett den än? Köp en snabb bild googling på Galaxy S8 så får du upp massor av bilder. Men hur blir det på insidan och liknande? Rykten som går är:

 

  • Skärm: 5,7-tums eller 5,8-tums (Galaxy S8), 6,1-tums eller 6,2-tums (Galaxy S8 Plus), Super AMOLED skärm, 2560 x 1440 pixlar, Corning Gorilla Glass 5
  • Primär Kamera: 12 megapixel, dubbla pixel fassökande autofokus, f / 1,7, OIS, Auto HDR och 4K videoinspelning
    Sekundär Kamera: 8 megapixel, autofokus, f / 1,7, och QHD videoinspelning
  • Processor: Samsung Exynos 8895 / Qualcomm Snapdragon 835
  • Minnen & Lagring: 4GB / 6GB, 64GB UFS 2,1 internminne, microSD-kortplats (upp till 256 GB)
  • Programvara: Android 7.1.1 Nougat
  • Anslutningar: 4G LTE, dual-band Wi-Fi ac / b / g / n, Wi-Fi Direct, Bluetooth, GPS, NFC, Samsung Pay, USB 3.0 typ C-port och 3,5 mm hörlursuttag
  • Säkerhet: fingeravtrycksläsare , Iris Scanner, Samsung Knox, och Samsung Pass
  • Batteri: 3,250mAh (Galaxy S8) och 3,750mAh (Galaxy S8 Plus), Adaptiv snabbladdning , och snabb trådlös laddning

 

Detta är gissningar, rykten, spekulationer och liknande. Men ju närmare vi närmar oss rätt datum, kommer dessa uppgifter vara mer och mer pricksäkra. Det vi kan förväntas oss av S8 är att den är så fullspäckad och proppad med godsaker som en mobil anno 2017 ska vara i toppsegmentet. Speciellt när de måste hämta tillbaka de kunder som blev tveksamma efter Note 7.

 

Två saker som Galaxy S8 väldigt gärna får komma med, är dels deras nya röstassistent Viv samt ”desktop mode” som enligt vissa uppgifter kommer till S8. Du ska alltså kunna docka luren i en docka, och på så vis få en komplett pc. Detta är nog en framtid vi kommer få se mer och mer av. Då mobilerna blir kraftfullare och datorkomponenterna blir mindre, så kommer säkert framtidens datorer inte vara större än mobiler, vilket gör att vi kommer få se mer och mer ”hybrid” enheter.

 

Uppdatering 29/3:

Samsung Galaxy S8 och Samsung Galaxy S8 Plus kommer den 28 april!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *