Samsung Galaxy Note 8 släpps den 15 september

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

 

Enda sedan Galaxy Note 7 försvann plötsligt från mobilhimlen, har många frågat sig: När släpps Galaxy Note 8 i Sverige? Och svaret på det är den 15 september!

På Samsungs event den 23:e augusti när de presenterade Note 8, tog de upp batteriproblemet med Note 7, vilket får ses som väldigt modigt, men tanke på hur månget pengar och anseende Samsung förlorade när telefonen brann, inte bara en utan TVÅ (!) gånger. Men nu är Samsung åter på banan med sin Galaxy Note 8.

Man kunde tänka sig att de skulle kasta massor av tillbehör över de som köper Note 8, men Samsung skickar ”bara” med din DeX, dockan som förvandlar telefonen till en fullständig dator upplevelse. Och då är frågan, varför just DeX? Har den sålt så pass dåligt till Galaxy S8 att dom sitter och trycker på ett gäng som blivit över? Det kan man dock bara spekulera i. Men Note 8 ser väldigt intressant ut.

En intressant sak som de sa lite snabbt, som kanske inte så många plockade upp är att Spotify kommer till Samsung röstassistent Bixby någon gång i höst/vinter. Det är nog väldigt intressant för de som ska välja ny telefon här framåt hösten. Det är synd att Apple låser in användaren i Apple Music om man vill styra musiken med rösten och Siri. Men samtidigt är det väldigt förståligt att de inte till släppa in Spotify när de har sin egna tjänst.

I alla fall, Galaxy Note 8 ska bli sjukt intressant att testa och Spotify till Bixby kommer bli grymt för oss som kör mycket bil och lyssnar på musik. Glöm inte bort att köpa skal till Galaxy Note 8 hos SkalHuset. Du hittar det här: Galaxy Note 8 Skal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *