När kommer iPhone 7 till Sverige?

(uppdatering 160907): Ikväll fick vi svar på när iPhone 7 kommer till Sverige: Förhandsbeställningarna startar den 9:e september, alltså nu på fredag kl 00.01, och telefonen skickas redan den 16:e september! Så fort har aldrig en ny iPhone kommit till Sverige!

 

En central enhet i våra smarta hem idag är mobiltelefonen. Det är kanske den enheten vid sidan av datorn som utvecklats mest och snabbast de senaste 10 åren. Ett smart hem utan en mobil är inte så smart. Och iPhone var en av de första riktigt smarta mobilerna. Och i veckan som kommer ska Apple med största sannolikhet presentera nr 7 i sin serie av smartphones. Och den stora frågan vi ställer oss här är när kommer iPhone 7 till Sverige?

När iPhone 6 och iPhone 6s presenterades tog det mellan 17 till 30 dagar från att de presenterades tills att vi kunde köpa de i butik i Sverige. Så räkna med något liknande denna gång. iPhone 7 rykten finns det gott om, men det enda som vi säkert vet är att eventet är på onsdag den 7:e september kl 19.00 svensk tid.

 

Ett iPhone 7 rykten som gått runt ganska länge är att hörlursuttaget plockas bort, och vi kommer använda samma uttag som till laddning, nämligen lightninguttaget. Det kommer ge oss en ny typ av tillbehör, eller i alla fall en ny typ av hörlurar. Vidare sägs det att iPhone 7 plus kommer få dubbla kameror och att det eventuellt kommer en iPhone 7 pro, för att matcha deras serie av iPad pro. Vidare går rykten att vi kommer att få se 2stycken nya färger. Vilket blir att totalt kommer det finnas 5 olika utseenden att välja på.

 

Spänningen är alltid olidlig, men denna mobiltelefon kommer hur som helst bli din bästa vän i ditt smarta hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *