Facebook försökte köpa Snow, ”asiatiska snapchat”

Facebook avböjdes i sina försök att köpa snapchat och Mark Zuckerberg har varit som en jilted nörd sedan dess. Den senaste posten i sin bränna bok kommer artighet av Techcrunch, vilket visar att det sociala nätverket försökte köpa Snow, en snapchat-esque tjänst som används i Asien. Snow byggdes av Navver, det sydkoreanska företaget som skapade Line, att dra nytta av snapchat uppenbara brist på intresse för allt asiatiska.

Men inte ens en stor stack av kontanter och ett personligt samtal från Zuck själv var tillräckligt för att sluta ett avtal. Istället Naver ledare tror att det kan göra snö en stor framgång utan hjälp av världens största sociala nätverk. På samma sätt har snapchat sett dess värdeökning dramatiskt efter Facebook och är i linje att gå allmänheten nästa år på en värdering av nästan kr225.31 (25 $) miljarder.

Liksom varje bra high school hämnd film, dock Zuckerberg kommer inte att låta snapchat rida ut i natten. Facebook har gjort sitt bästa för att rip off hämta inspiration från sin rival under de senaste månaderna med produkter som Instagram Stories. Dessutom kärnan Facebook app innehåller nu en selfie-filter kamera (som snapchat s) och försvinner bilder som bleknar bort efter 24 timmar (som … du får idén).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *