Canary Flex är en liten, väder övervakningskamera

Övervakningskameror sakta gör sin väg ut ur ditt hus och på dina verandor och gårdar. Canary följer fotspår rival Nest genom att lansera en ny, mindre väder kamera kallas Flex som kan anslutas till ett eluttag eller drivs med batterier. Det är tillgänglig för pre-order idag för 199 $ och kommer att vara i butiker med helgdagar.

 
Märk IP65, kan kanariefågeln Flex tål vattenstänk, och tack vare den medföljande väder sladden, kan den förbli ansluten även när det är blött. Om du vill gå trådlöst, kan du använda den medföljande laddningsbart batteri, som ska pågå i två till tre månader av genomsnittlig användning, sade företaget. När det körs på batterier, Flex körs på en låg effekt WiFi tillstånd att hålla kontakten med servrarna utan suger upp juice, och använder också en passiv infraröd (PIR) sensor för att upptäcka incidenter innan utlösa resten av systemet. Annars använder Flex kameran (eller ”datorseende”, som Canary kallade det) att övervaka aktiviteten när den är inkopplad. När utlöses kommer Flex spela in HD-video till molnet.

Till skillnad från sin föregångare, är Kanarieöarna Flex kompakt, och passar bekvämt i handen så att du enkelt kan flytta runt om du skulle behöva. Den har också en magnetisk bas som gör det vridas 360 grader i sin följeslagare fäste. Men du saknar sirenen att den ursprungliga kameran hade, liksom vad Canary kallade hem hälso-sensorer. Den senare relä feedback på ditt hus temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet. De som redan äger den äldre Canary kameran kan använda samma app med den nya enheten, och ingen nav krävs.

För att göra det enklare att placera Flex runt ditt hus är Canary lanserar också en rad tillbehör, såsom ett säkert fäste, en insats montera att hålla kameran i blomkruka, och en rolig twist montera att linda Flex runt nästan vad som helst.

För dem som vill ha fullständig sinnesro, Kanarieöarna lanserar också ett 4G LTE Fäste med Verizon som kommer att låta din Flex byta till mobildata i händelse av att din WiFi-nätverk faller ut. 4G fäste kan kopplas in, men har också tillräckligt ombord batteri att pågå så länge Flex nätdel vilja. Detta skulle vara bra för dem som vill förbereda sig för strömavbrott. Det kommer att finnas tillgänglig inom kort efter Flex träffar butikshyllorna.

En av de coolaste sakerna med denna lansering är Canary nya prismodell som gör bort med branschens konventionella nivåer systemet helt och hållet. I stället för att betala mer för att lagra mer av dina filmer som konkurrenter, Kanarieöarna är att låta dig få tillgång till de senaste 24 timmarna av din tidslinje gratis. Det är två gånger 12 timmar det tidigare låter nonpaying kunder har.
Företaget är också att ta bort sina tidigare gränser funktioner som sparar och hämtar klipp, liksom att skicka dem till andra kontakter. De som vill ha mer stöd kan betala kr84.91 (9,99 $) per månad för en enhet (kr127.49 (kr127.49 ($ 15)) för två till tre kameror), och att medlemskap kommer med upp till  1000 $ i husägare avdragsgill ersättning (för kvalificerade incidenter), samt engagerade agenter som kommer att följa dig genom din din incidentrapport process. Medlemmar får också utökade garantier och tillgång till bilder från de senaste 30 dagarna.

Det är en ganska stor bula från den fria versionen, och kan ge Canary en allvarlig fördel gentemot sina konkurrenter. Både Nest och Kanarieöarna: s enheter kostar kr1,691.32 (kr1,691.32 ($ 199,),), men den senare säger att man arbetar på en mer personlig inställning till säkerhet som skulle kunna göra sina utgående varningar mer meningsfull. Några av dessa kommande förbättringar är raffinerad föremål, människor och djur erkännande samt bättre förståelse för ny kontra repetitiva rörelser. Dessa förändringar kommer snart att rulla ut till Kanarieöarna appen. Under tiden kan du finjustera dina säkerhetskamerainställningarna så att du inte får buzzed för varje gång din grannes hund hoppar, eller för slumpmässiga trädgrenar smällde mot fönstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *