Honor 8 – En fullträff från Huawei

Egentligen försöker Huawei knoppa av Honor 8 göra det till en egen tillverkare, men det är fortfarande Huawei som tillverkar Honor serien, men de vill gärna inte framhäva detta. Kollar man dock noga på Honor 8 så står det ”powerd by Huawei”.

 

Honor 8 har nått stora framgångar i Sverige och i övriga västvärlden. Detta är en av de största telefonerna från en Kinesisk tillverkare i dagsläget. Men inget fel med det, detta är verkligen en toppmodell, och inte något ”kinaskräp” som man lätt kan slänga ur sig. För vad tillverkas inte i Kina egentligen?

 

Detta är dock en mobiltelefon med senaste hårdvaran, en fint yttre i glas och har många funktioner du även hittar hos Samsung och Apple iPhone. Och dessutom till ett mycket mer förmånligt pris. För visst är det roligt att även lägga pengar på annat?Istället för att göra Samsung och Apples fickor större, så ska man inte betala mer än nödvändigt, och det är här Honor 8 kommer in i bilden. Du får otroligt mycket mobiltelefon för ett otroligt mycket mindre pris. Och alla som köpt denna lur har inte blivit besvikna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *